Om Tosselilla

Skånes största nöjespark

Tosselilla är ett härligt sommarland beläget i skön natur mitt på Österlen. Vi har massor av aktiviteter för såväl stora som små. Här kan du se ett litet urval av allt skoj som Tosselilla har att bjuda på:

 

Vattenlandet

Här blir man garanterat blöt! Vi har 9 pooler och 13 olika nedfarter: Tossestupet, Hyper, Surfin Hill, Vilda Forsen … Vattnet i våra pooler är tempererat. Missa inte Tosses stora äventyrsbad Tosseplasket! För er som bara vill ta det lugnt finns stora områden med solstolar runt vattenlandet.


Tivolilandet

På Tivolilandet behövs inga kuponger eller biljetter. Åk så mycket du orkar, och ställ dig sist i kön om du vill åka mer. Respektera våra säkerhetsregler på karusellerna, de finns för er skull. Vi har karuseller för hela familjen – snurrvarning!


Sommarlek

Här roar man sig i naturen med kanot eller en roddtur på sjön. Studsa högt på hoppkuddarna, eller klättra och lek i alla klätterborgar. Ät, umgås och ha trevligt vid våra grillplatser (vi bjuder på kol & tändvätska). Missa inte Tosses 10 m höga klättervägg, Tosseklippan. Utmana dig själv och dina vänner!


Tarzanskogen

Svinga er i lianer, balansera på stockar, lek nudda inte marken i våra Tarzanbanor. I år har vi utökat med ytterligare två häftiga banor varav en är för de mindre. Kom och testa om ni vågar! Tarzanskogen bjuder också på flera andra överraskningar bl a en indianby, utökat dinousarieland m m. Familj och vänner kan utmana varandra i minigolf. Nere vid Skogskiosken hittar ni Tosses Guldvaskning. Byt in ditt ”guld” mot en äkta Tossemedalj!


Kul på hjul

Här kan alla fartglada roa sig med bl.a. go-cartbanor, Crazy Bikes, Bumperbåtar osv. Tosselilla har två go-cartbanor; en stor för de över 1,50 m långa och Rookie-go-carten för barn från 1,20-1,50 m långa. Obs! Man måste kunna gasa, bromsa och styra för att köra go-carten oavsett längd.


Tossearken

På Tosselilla har vi många olika djur som ni kan besöka, till exempel getter, kor, highland cattle, får, minigrisar, kaniner och alpackor. Här finns också många olika hönsraser, ankor och påfåglar.

Kontakta oss

Sommarlandet

AdressSvampakorset, 273 97 TomelillaTelefon0417 140 40

Kontoret

AdressKrutvägen 50, 261 94 AnnelövTelefon046 77 50 21

E-post

bokning@tosselilla.se
För alla bokningsrelaterade frågor.

fastfood@tosselilla.se
För information kring våra matställen.

feedback@tosselilla.se
Tyck till om allt positivt och negativt. Era synpunkter är viktiga för oss!

info@tosselilla.se
För övriga frågor.

Pressmaterial

Här kan du hämta ett paket med Tosselillas logotyp i olika format, samt ett paket med lite olika bilder från parken (JPEG, 300 ppi).

Ladda ner logotyp (ZIP, 0,4 MB)

Ladda ner bilder (ZIP, 0,4 MB)

Hyr hela Tosselilla

Varje år hyr många företag och föreningar hela Tosselilla. Vi är duktiga på Familjedagar, mässor och andra festligheter. Tosselilla har kapacitet att ta emot uppåt 10000 besökare per dag. Vi kan ordna matbufféer, korvgrillning, scen och arrangemangstält. Vi har skånes största grillplats under tak (2×60 m).

 

Kontakta oss för offert

Via telefon 0417 140 40 (sommar), 046 77 50 21 (vinter) eller via mejl på info@tosselilla.se.