Om Tosselilla

Skånes största nöjespark

Tosselilla är ett härligt sommarland beläget i skön natur mitt på Österlen. Vi har massor av aktiviteter för såväl stora som små. Här kan du se ett litet urval av allt skoj som Tosselilla har att bjuda på:

 

Vattenlandet

Här blir man garanterat blöt! Vi har 9 pooler och 13 olika nedfarter: Tossestupet, Hyper, Surfin Hill, Vilda Forsen … Vattnet i våra pooler är tempererat. Missa inte Tosses stora äventyrsbad Tosseplasket! För er som bara vill ta det lugnt finns stora områden med solstolar runt vattenlandet.


Tivolilandet

På Tivolilandet behövs inga kuponger eller biljetter. Åk så mycket du orkar, och ställ dig sist i kön om du vill åka mer. Respektera våra säkerhetsregler på karusellerna, de finns för er skull. Vi har karuseller för hela familjen – snurrvarning!


Sommarlek

Här roar man sig i naturen med kanot eller en roddtur på sjön. Studsa högt på hoppkuddarna, eller klättra och lek i alla klätterborgar. Ät, umgås och ha trevligt vid våra grillplatser (vi bjuder på kol & tändvätska). Missa inte Tosses 10 m höga klättervägg, Tosseklippan. Utmana dig själv och dina vänner!


Tarzanskogen

Svinga er i lianer, balansera på stockar, lek nudda inte marken i våra Tarzanbanor. Det finns två häftiga slingor varav en är för de lite mindre. Kom och testa om ni vågar! I Tarzanskogen finns också flera andra aktiviteter: Familj och vänner kan utmana varandra i minigolf. Och nere vid Skogskiosken hittar ni Tosses Guldvaskning, där du kan byta in ditt “guld” mot en äkta Tossemedalj!


Kul på hjul

Här kan alla fartglada roa sig med bland annat go-cartbanor, minibilar och Bumperbåtar. På Tosselilla finns två go-cartbanor; en stor för de över 1,50 m långa och Rookie-go-carten för barn från 1,20-1,50 m långa. Obs! Man måste kunna gasa, bromsa och styra för att köra go-carten oavsett längd.


Tossearken

På Tosselilla har vi många olika djur som ni kan besöka, till exempel getter, kor, highland cattle, får, och Linderödssvin.

Tosselilla stödjer Team Rynkeby

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetsprojekt som varje år cyklar till Paris för att samla in pengar till förmån för svårt sjuka barn.

I Sverige går alla insamlade medel till Barncancerfonden och de insamlade medel som kommer in via Team Rynkeby Skolloppet går till Barnhjärnfonden.

Läs mer om Team Rynkeby

Tosselilla stödjer Majblomman

Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som arbetar för att motverka barnfattigdomen i Sverige. Genom att dela ut ekonomiskt stöd, påverka beslut och finansiera forskning ger Majblomman barn i Sverige det de har rätt till.

Varje år samlar barn och volontärer i hela Sverige in pengar genom att delta i försäljningen av majblommor. Barn som lever i familjer där pengarna inte räcker till kan ansöka om ekonomiskt stöd till och med det år då barnet fyller 18 år. Det kan gälla ett par fotbollsskor, avgiften till en fritidsaktivitet eller ett besök på en nöjespark

Läs mer om Majblomman

Kontakta oss

Sommarlandet

AdressSvampakorset, 273 97 Tomelilla

Kontoret

AdressKrutvägen 50, 261 94 Annelöv

E-post

bokning@tosselilla.se
För alla bokningsrelaterade frågor.

fastfood@tosselilla.se
För information kring våra matställen.

info@tosselilla.se
För övriga frågor.

Pressmaterial

Här kan du hämta ett paket med Tosselillas logotyp i olika format, samt ett paket med lite olika bilder från parken (JPEG, 300 ppi).

Ladda ner logotyp (ZIP, 0,9 MB)

Ladda ner bilder (ZIP, 30,6 MB)

Hyr hela Tosselilla

Varje år hyr många företag och föreningar hela Tosselilla. Vi är duktiga på Familjedagar, mässor och andra festligheter. Tosselilla tar emot max 3 500 besökare en vanlig parkdag. Vi har emellertid kapacitet att ta emot betydligt fler besökare vid större arrangemang. Vi kan ordna matbufféer, korvgrillning, scen och arrangemangstält. Vi har skånes största grillplats under tak (2×60 m).

 

Kontakta oss för offert

Via mejl på info@tosselilla.se.

sv_SESvenska