Roliga aktiviteter för både barn och vuxna i Skåne

En värld av äventyr och roliga aktiviteter

Är du på jakt efter roliga aktiviteter i Skåne, Sverige? Bli inte förvånad när du stöter på Tosselilla Sommarland, en värld av äventyr och roliga aktiviteter för barn. Det finns otaliga upplevelser att utforska, oavsett om du är ung eller gammal, här finns allt från adrenalinfyllda attraktioner till lugna familjevänliga aktiviteter.

Mat och dryck

För att fylla på energin finns det många alternativ att välja mellan, till exempel Kaffestugan, Hamburgerian, Go-cart-kiosken, Glassbar, Glasserian och Churrosboden. Här kan du njuta av allt från traditionell svensk mat till läckra efterrätter.

Djur och natur

För de som älskar djur och natur finns det Kor, Klättergäss, Klätterborg, Kanoter & båtar, Kålmasken, Linderödssvin, Highland Cattle, Getter och Får att utforska och lära känna. Det finns även roliga lekplatser som Lekgungor, Jättehoppkudde, Junior­hopp­kudde, Hoppetossan, Linbana, Minibilar, Elefantrutsch, Convoy, Bumperbåtar, Ballongen, Barnpool, Tekoppen, Lekland, Jätten Ram, Junior Vattenrutsch, Trampolinen och Griståget för barnen att njuta av.

Roliga aktiviteter för hela familjen

Adrenalinfyllda attraktioner

  • Forza, Vilda Forsen och Hyper: dessa tre berg- och dalbanor kommer att skicka dig och dina barn på en hisnande resa fylld med spänning och nervkittlande upplevelser.
  • Extreme Fly, Waltzer och Vilda Musen: dessa attraktioner är för de modigaste. Håll i hatten och förbered dig för en adrenalinfylld resa.
  • 170m Vattenrutsch och Surfing Hill: om du gillar vattenbaserade attraktioner, är dessa vattenrutschbanor det roligaste du kan hitta i Skåne.

Lugna familjeaktiviteter

  • Tossepoolen, Rookie Go-cart och Go-cart: dessa aktiviteter är perfekta för familjen som söker lite lugnare äventyr men fortfarande vill ha roligt.
  • Tosseplasket, Tosseklippan och Tivoligrillen: Här kan familjen njuta av vattenaktiviteter, äventyrsbanor och god mat.
  • Tarzanstigen, Spindelnät och Slushen: Upplev naturen med dessa klätter- och balansbanor, och svalka sedan av dig med en slush från Skogskiosken.

Roliga aktiviteter för de minsta

  • Simbassäng, Radiobilar och Prylboden: Perfekt för de minsta i familjen som vill uppleva Tosselilla på deras nivå.
  • Pizzastuga & grillplats, Minigolf och Tosses Trafikskola: Låt de små prova på att köra bil, spela minigolf eller bara njuta av en god pizza.
sv_SESvenska