Minigolf Skåne

Välkommen till vår fantastiska minigolf. Med dess mångfald av hål och kreativa hinder, erbjuder den utmaningar och skratt för hela familjen. Här kan du pröva dina färdigheter, slipa på din precision och försöka navigera bollen förbi alla roliga och kluriga hinder. Minigolf är en spännande aktivitet där man får testa sin skicklighet och tålamod, och det är svårt att bli “putt” om man förlorar. Det bästa av allt? Att spela minigolf hos oss är helt gratis. Efter en härlig omgång, lämnar du enkelt tillbaka klubbor och bollar till oss. Oavsett om du är proffs eller nybörjare, kommer du att njuta av varje minut på vår bana i Skåne.

Varför välja Tosselillas minigolfbana?

  • Ingen extra kostnad: Hos oss är det helt gratis att spela minigolf när du har kommit in i parken. Upplev spänningen utan extra kostnad!
  • För alla åldrar: Vår bana är utformad för att passa alla, oavsett ålder eller färdighetsnivå kan du spela.
  • Fantastiska hinder: Varje hål på vår bana erbjuder en unik utmaning som testar din precision och skicklighet.
  • Perfekt plats: Beläget mitt i Skåne tillsammans med en massa andra roliga aktiviteter. Vår bana är lättillgänglig och ett måste för alla minigolfentusiaster.

Mer än bara minigolf i Skåne

På Tosselilla Sommarland finns det mer att utforska än bara minigolf. Upptäck ett brett utbud av aktiviteter som passar hela familjen. Från spännande åkattraktioner till avkopplande stunder vid våra matställen, har vi något för alla.

Lättillgänglig och nära Malmö

Beläget i det vackra landskapet i Skåne, är Tosselilla endast en kort bilresa från Malmö, vilket gör det till en idealisk dagsutflykt. Oavsett om du bor i Malmö eller en annan ort i Skåne, är Tosselilla perfekt för en dag full av nöjen.

Minigolf passar hela familjen

Minigolf är en underhållande aktivitet som förenar generationer. Med sin enkla, men ändå utmanande natur, är det perfekt för alla åldrar, från de yngsta barnen men även till mor- och farföräldrar. Att spela minigolf tillsammans skapar roliga minnen för alla.

Boka ditt besök till Tosselilla idag!

Besök vår hemsida för mer information om öppettider och hur du planerar ditt besök. Kom ihåg, det finns även andra aktiviteter utöver bara minigolf att upptäcka på Tosselilla Sommarland. Vi ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig upplevelse med minigolf i Skåne!

sv_SESvenska