Gokart

Gokart i Skåne – bästa gokartupplevelsen för hela familjen!

Njut av en adrenalinfylld dag på vår gokartbana i Skåne! Hos Tosselilla erbjuds en unik gokartupplevelse för alla, stora som små, erfarna som nybörjare. Kom och upplev en fartfylld dag på vår gokartbana mitt i hjärtat av Skåne. Vare sig du bor i Malmö, Helsingborg eller någon annanstans i Skåne, är Tosselilla väl värt ett besök.

Gokart för barn och vuxna

Vi har någon gokartbana som passar alla! För de yngre, från 10 år och uppåt, samt för vuxna av alla åldrar. För de yngre finns det gokart för barn i Skåne som passar perfekt.

En bana av toppkvalitet

Vår gokartbana sträcker sig flera hundra meter runt området, komplett med en autentisk depå som ger känslan av ett riktigt race. Känn hur adrenalinet rusar när du susar runt den flera hundra meter långa banan!

Säkerhet först

När du kör gokart hos oss behöver du inte oroa dig. Vi prioriterar säkerhet högst och ser till att alla kör med rätt utrustning. Vårt professionella team övervakar alltid banan och ser till att förarna följer säkerhetsföreskrifterna. Yngre kan även åka i sällskap med vuxna, så länge de uppfyller vårt längdkrav.

För att säkerställa en trygg upplevelse rekommenderar vi att undvika löst sittande kläder. Kom gärna förberedd med bekväm klädsel som passar för ett race. Tänk på att undvika klädesplagg som kan fastna, exempelvis halsdukar eller sjalar, för att minimera risker på banan.

Prisvärd upplevelse

Hos oss får du mycket gokart för pengarna. Två varv ingår i entréavgiften.

Perfekt för evenemang

Är du intresserad av att köra gokart i Skåne utomhus för ett företagsevent, födelsedagsfest eller bara en kul dag med familjen? Kontakta oss gärna för mer information! Med vårt centrala läge i Skåne, är det enkelt att komma till oss från såväl Malmö som Helsingborg.

Välkommen till Tosselilla, för en härlig lång dag med minst sagt en massa olika upplevelser från karusellåk och fartfyllda race, vattenland och lek! Boka din gokart Skåne, nära Malmö, redan idag!

Vanliga frågor och svar

Måste man ha körkort för att köra gokart?

Nej, du behöver inte ha körkort för att köra gokart hos Tosselilla. Vi har instruktioner och allt du kan tänkas behöva för en säker körupplevelse.

Vilken åldersgräns är det på gokart?

Hos oss kan även unga från 10 år ha kul med gokart. Barn under denna ålder kan åka i sällskap med en vuxen, så länge de uppfyller vårt längdkrav.

Kan man köra gokart när det regnar?

För säkerhets skull stänger vi gokartbanan vid regn för att undvika halkrisk.

Kan man välta med en gokart?

Våra gokart är designade för maximal stabilitet, men som med alla fordon finns det risker. Därför är det viktigt att alltid följa våra säkerhetsinstruktioner.

Vad krävs för att köra gokart?

Allt du behöver för att ta en tur med gokart hos Tosselilla är viljan att ha kul, följa våra säkerhetsregler och uppfylla vårt längdkrav.

Får barn köra gokart?

Ja, barn från 10 år får gasa på med gokart hos oss. Yngre kan åka i sällskap med en vuxen, givet att de uppfyller vårt längdkrav.

Hoppas vi ses snart på Tosselilla för en oförglömlig gokartupplevelse!

Fakta

KategoriKul på hjul
Längdkrav150 cm
Familjeaktivitet. Barn kan åka i sällskap med vuxen. Barnet måste klara eventuellt längdkrav.
sv_SESvenska