Radiobilar

Upplev spänningen med radiobilarna

På Tosselilla väntar ett äventyr för hela familjen med våra spännande och populära radiostyrda bilar! Känn vinddraget när du gasar runt banan och styr dig genom svängarna – här har du full kontroll bakom ratten. Är du redo att anta utmaningen?

Regler för att få köra radiobilar

Radiobilarna är en klassiker och en favorit för alla åldrar. För att säkerställa alla små förars säkerhet, så måste barn som kör själva vara minst 120 cm för att kunna nå ner till pedalerna i bilarna. För att åka tillsammans med en förälder måste man vara minst 100 cm.

Säkerhet kommer alltid först

Även om det är full fart som gäller, är det viktigt att komma ihåg att våra radiobilarna inte är lämpliga för de allra minsta eller personer med nack- eller ryggproblem på grund av krockrisken. Våra radiostyrda bilar är utrustade med säkerhetsanordningar, och vi ber alla förare att följa vägvisarna och personalens instruktioner.

Åk, skratta, upprepa hur många gånger du vill

Om du önskar mer fartfylld glädje, är det bara att ansluta sig till kön igen efter din tur i våra radiostyrda bilar. Våra medarbetare är alltid där för att garantera en säker upplevelse, men de har också rätt att avvisa gäster som inte följer reglerna.

Kom till Tosselilla och upplev glädjen med radiobilarna

Kom och upplev varför radiobilarna är mer än bara en åktur. Det är en chans att skapa minnen, dela skratt, och känna spänningen av att köra en bil.

Fakta

KategoriTivolilandet
Längdkrav120 cm (100 cm i vuxet sällskap)
Familjeaktivitet. Barn kan åka i sällskap med vuxen. Barnet måste klara eventuellt längdkrav.
sv_SESvenska