Premiarhelg
24 maj 2024

Premiärhelg & 40-års jubileum 1-2 juni!

Välkommen till Tosselilla Sommarland för en oförglömlig premiärhelg den 1-2 juni! I år firar vi vårt 40-års jubileum och har en rad spännande aktiviteter och överraskningar planerade för hela familjen.

Underhållning i världsklass

Den populära artisten Pidde P kommer att uppträda i parken både lördag och söndag. Missa inte hans energifyllda show kl. 15.00 på lördag och kl. 14.00 på söndag.
Vi får också besök av Mr Berger och Gycklaren Ann som kommer att vandra runt i parken och sprida glädje till alla våra gäster. Passa på att hälsa på dem och upplev deras fantastiska tricks och gycklarshow.

Öppettider och biljettpriser

Under premiärhelgen har vi öppet från 10.00 till 17.00 båda dagarna.
För att fira vårt 40-års jubileum erbjuder vi ett specialpris på biljetterna: endast 295 kr per biljett (ordinarie pris 395 kr). Det är ett erbjudande du inte vill missa!

Uppvärmda pooler & adrenalinfyllda åkattraktioner

Våra pooler är uppvärmda för att garantera en behaglig badupplevelse oavsett väder, perfekt för hela familjen att njuta av. Plaska runt och ha kul i vårt härliga poolområde, eller ge dig ut på en av våra många adrenalinfyllda åkattraktioner. Från hisnande berg- och dalbanor till snabba vattenrutschbanor, finns det något för alla äventyrslystna. Kombinera en skön stund i poolen med spännande åkturer för en oförglömlig dag fylld med både avkoppling och adrenalin.

Missa inte detta!

Det här är en helg fylld med glädje, underhållning och minnen för livet. Vi ser fram emot att fira med dig och din familj. Köp dina biljetter nu och gör dig redo för en magisk start på sommaren på Tosselilla Sommarland!

Häng med!

sv_SESvenska