Forza

Forza på Tosselilla

Forza är sommarens nya satsning på Tosselilla. Den här Berg- och Dalbanan accelererar i en topphastighet på 60 km/h och du får uppleva hisnande g-krafter. Om du gillar fart och när det kittlar i magen måste du bara testa. Forza garanterar nämligen en spännande upplevelse som du sent glömmer. Berg- och Dalbanan passar både stora och små besökare på Tivolilandet. För att åka betalar du endast entreavgift och sen får du åka hur mycket som helst. Vi har också gratis parkering för alla besökare.

Se hela Sommarlandet här


Forza logotyp 1

Kul att göra i Skåne på Tosselilla

Vi har något för alla på Tosselilla, stora som små. Kom in och skapa familjens härliga sommarminnen och boka redan idag!

 

FORZA Berg- och dalbana

Forza är en spännande Berg- och Dalbana som accelererar i en topphastighet på 60 km/h. Den är 400 meter lång, 16,5 meter hög och har kapacitet för 880 personer i timmen. Den mäktiga Berg- och Dalbanan kan du inte missa och med den höga kapaciteten hinner du åka många gånger om!
Efter ditt åk på Forza kan du leta dig vidare till våra andra roliga aktiviteter eller stilla hungern på ett av våra matställen. Eller varför inte ta med dig egen mat och grilla på en utav våra grillplatser. Vi bjuder er på tändvätska och kol!

 

FORZA på Tivolilandet

Forza är ett perfekt tillskott till vårt fantastiska Tivoliland. Förutom Forza har vi såklart många fler roliga attraktioner. Prova Waltzer för en snurrig upplevelse, Extreme fly för den våghalsiga eller Radiobilarna där du får styra och gasa helt själv. Vi har också ett vattenland med härliga vattenrutschkanor och simbassänger. Ta en åktur med bilring nedför Vilda forsen, testa Surfing Hill för de mindre barnen eller varför inte åka Europas längsta och snabbaste ProRacer Hyper. För mer information kan du klicka dig in på våra aktiviteter inne på Tosselilla.

sv_SESvenska