Vattenland

Vattenland – Fartfyllt & kul

Jättestort Vattenland med massor av häftiga attraktioner! Åk på hisnande vattenrutschbanor som Hyper, Vilda Forsen och mycket mer som underhåller såväl stora som små barn. Behöver ni fylla på med energi? Då finns det ett flertal matställen att välja på med allt från en smarrig hamburgare eller pizza, till Churros, glass och traditionell fika. Passa även på att utforska fler attraktioner i Tivolilandet, Tarzanskogen, Tossearken, Kul på hjul och Sommarlek. 

Se Biljetter & priser


vattenland

Nyfiken på Skånes största Vattenland?
Här är några av vattenlandets mest populära attraktioner. Ett riktigt paradis i Skåne för alla som älskar vattenparker!

Spektakulära Hyper

Visste du att Hyper är Europas längsta och snabbaste ProRacer med en hastighet på ca 50 km/h. Åksträckan är på 115 meter, fallhöjden på 18 meter. Tävla och se vem som kommer snabbast i mål!

 

170 m Vattenrutschbana

På den 170 meter långa Vattenrutschbanan går det undan i svängarna. Här är det full fart från start till mål! En populär rutschbana för alla fartälskare! Prova du med.

Succéen Tosseplasket

Ett 1000(!) kvadratmeter stort vattenäventyr har gjort succé i vårt Vattenland med ett flertal spännande vattenrutschbanor! Kom hit och upptäck alla spännande gångar och banor.

Vilda Forsen

Vilda Forsen bjuder på en superkul och snirklig vattenupplevelse. Här åks det på stora färgglada bildäck snabbt nedför en svängande fors med forsande vatten.

9 tempererade Pooler

Vårt Vattenland har 9 tempererade pooler för bad och annat kul. Vill du ta det lite lugnare? Koppla av en stund i solstolen eller på gräsmattan innan det är dags för nya aktiviteter.

Surfing Hill

På Surfing Hill roar sig de små barnen med att surfa nerför en mindre som inte är lika läskig som de stora vattenattraktionerna. Här går det att surfa tre i rad samtidigt.

Junior- och Elefantrutschbanorna

I Junior- och Elefantrutschbanorna susar de mindre barnen ner i lite lugnare fart än i de stora rutschbanorna. Kul och uppskattade vattenäventyr bland de små!

Välkomna till Tosselillas Vattenparadis
Här är det fullspäckat med vattenattraktioner för hela familjen och vi har öppet alla dagar hela sommaren!
Se Biljetter & priser


Hos oss får du alltid

  • Åka så mycket du vill
  • Garanterat kul
  • Fartfyllda upplevelser

sv_SESvenska