Vattenland

Fartfyllt & kul vattenland i Sverige

Upptäck Tosselilla, ett av de bästa äventyrsbaden i Sverige! Vårt jättestora vattenland i Skåne är fyllt med massor av häftiga attraktioner för både stora och små barn. Här kan du och din familj njuta av hisnande vattenrutschbanor som Hyper, Vilda Forsen och mycket mer. För att fylla på med energi finns det flera matställen att välja på, där du kan smaka på allt från smarriga hamburgare och pizza till churros, glass och traditionell fika. Passa även på att utforska fler attraktioner i Tivolilandet, Tarzanskogen, Tossearken, Kul på hjul och Sommarlek.

Se Biljetter & priser


Tosselilla vattenland och äventyrsbad i Skåne, Sverige

Nyfiken på Skånes största Vattenland?

Tosselilla är utan tvekan ett av Sveriges bästa vattenland och Skånes största vattenland. Här erbjuds bland annat en rad populära attraktioner som passar alla åldrar. Det är ett riktigt paradis i Skåne för alla som älskar vattenparker och vattenland!

Spektakulära Hyper vattenrutschkana

Spektakulära Hyper

Hyper är Europas längsta och snabbaste ProRacer med en hastighet på ca 50 km/h. Åksträckan är på 115 meter, och fallhöjden på 18 meter. Tävla och se vem som kommer snabbast i mål! Denna attraktion är populär bland både stora och små barn och garanterar en adrenalinfylld upplevelse.

Barn på väg ner i full fart på en av Tosselillas vattenrutschkanor

Junior- och Elefantrutschbanorna

I Junior- och Elefantrutschbanorna susar de minsta familjemedlemmarna ner i lite lugnare fart än i de större rutschbanorna. Kul och uppskattade vattenäventyr bland småbarn! Dessa attraktioner är skräddarsydda för yngre besökare, och garanterar timmar av skratt och glädje från alla barn.

Tjej åker rutschkana på Tosselilla äventyrsbad

170 m Vattenrutschbana

På den 170 meter långa Vattenrutschbanan går det undan i svängarna. Här är det full fart från start till mål! En populär rutschbana för alla fartälskare! Prova du med. För mindre barnen finns det mindre vattenrutschbanor som är anpassade för de allra minsta.

Överblicksbild över Tosselillas vattenland

Succéen Tosseplasket

Ett 1000 kvadratmeter stort vattenäventyr har gjort succé i vårt Vattenland med flera spännande vattenrutschbanor! Kom hit och upptäck alla spännande gångar och banor. Här kan både stora som små barn utforska och ha roligt tillsammans.

Två barn i badring på väg ner för en vattenrutschkana

Vilda Forsen

Vilda Forsen bjuder på en superkul och snirklig vattenupplevelse. Här åks det på stora färgglada bildäck snabbt nedför en svängande fors med forsande vatten. Detta vattenland i Sverige är känt för sina fartfyllda attraktioner, och Vilda Forsen är inget undantag.

Flicka leker i vattenlandet på Tosselilla tillsammans med sin mamma

9 tempererade Pooler

Vårt Vattenland har 9 tempererade pooler för bad och annat kul. Vill du ta det lite lugnare? Koppla av en stund i solstolen eller på gräsmattan innan det är dags för nya aktiviteter. För de allra minsta finns det särskilt anpassade barnpooler där de kan plaska och leka i en trygg miljö.

En liten grabb störtar ner för en vattenrutschkana

Surfing Hill

På Surfing Hill roar sig de små barnen med att surfa nerför en mindre som inte är lika läskig som de stora vattenattraktionerna. Här går det att surfa tre i rad samtidigt.

 

Välkomna till Tosselillas Vattenparadis

Här är det fullspäckat med vattenrutschkanor för hela familjen, och vi har öppet från slutet av maj till mitten av augusti! Vårt vattenland i Sverige är känt för att erbjuda något för alla åldrar och intressen. Oavsett om du söker spänning på någon av våra vattenrutschbanor eller avkoppling vid poolkanten, så finns det något för dig här på Tosselilla.

Förutom våra vattenrutschkanor erbjuder Tosselilla även en mängd andra roliga aktiviteter för alla i familjen. Utforska Tivolilandet, där du kan åka karuseller och prova lyckan i vår guldvaskning. Tarzanskogen bjuder på spännande klätteräventyr, medan Tossearken låter dig komma nära våra djur. I Kul på hjul kan barnen köra runt i mini bilar och lära sig om trafikregler på ett lekfullt sätt, och Sommarlek erbjuder en rad roliga och fysiskt aktiva utmaningar för alla familjemedlemar.

Vårt vattenland i Sverige är ständigt i utveckling, och vi strävar efter att erbjuda de mest spännande och nyskapande attraktionerna för våra besökare. Vi håller kontinuerligt koll på de senaste trenderna inom vattenland och vattenparker, och arbetar för att förbättra och utöka vårt utbud.

Så packa badkläderna och besök Tosselilla Vattenland i Skåne – ett upplevelsebad för alla i familjen som ni sent kommer att glömma!

Barn i en kurva på en vattenrutschkana

Hos oss får du alltid

  • Åka så mycket du vill
  • Garanterat kul
  • Fartfyllda upplevelser

Se Biljetter & priser

Vanliga frågor och svar

Är Tosselillas vattenland anpassat för hela familjen?

Ja! I vårt vattenland finns vattenrutschbanor och pooler för stora och små barn. Där finns även solstolar och matställen där de vuxna kan njuta medans barnen har skoj bland alla vattenrutschkanor. Vi är ett vattenland där vi vill att hela familjen ska få en minnesvärd dag.

Är vattenlandet alltid öppet?

Vattenlandet är alltid öppet under våra normala öppettider som är utvalda dagar i maj, juni, juli och augusti. Se våra öppettider och kom och njut av en fartfylld dag i vårt vattenland.

Ingår vattenland i entrépriset?

Ja, tillträde till vattenlandet ingår i entrépriset till Tosselilla, vilket innebär att du får obegränsad tillgång till alla våra vattenattraktioner under ditt besök.

Hur många attraktioner har ni i vattenlandet?

Vi har över 20 olika vattenattraktioner och vattenrutschbanor i vårt vattenland, samt flera andra aktiviteter för alla i familjen att utforska.

Hur många äventyrsbad finns det i Sverige?

Det finns över 50 äventyrsbad i Sverige, och Tosselilla är stolt över att vara ett av de bästa och mest populära bland dem.

Får man åka hur mycket man vill i ert vattenland?

Absolut! Du får åka hur mycket du vill på alla våra vattenrutschbanor och attraktioner under ditt besök hos oss.

sv_SESvenska