Äventyrsbad

Sveriges bästa äventyrsbad

Letar du efter en plats där du kan känna pulsen stiga, skrattet spritta och spänningen byggas upp? Då har du kommit rätt. Mitt i Skåne ligger Tosselilla, ett av Sveriges bästa äventyrsbad och en destination där fartfyllda upplevelser möter glädje. Tosselilla är inte bara Skånes största vattenland – det är en plats där minnen skapas, oavsett ålder. Ta med dig familj, vänner eller andra nära och kära på en fartfylld dag i ett av Sveriges bästa äventyrsbad.

Se Biljetter & priser


Tosselilla vattenland och äventyrsbad i Skåne, Sverige

Äventyrsbad för hela familjen

På Tosselilla upplever du ett av Sveriges största äventyrsbad som möter varje besökares behov. Parken har bland annat skapat unika zoner specifikt designade för våra yngsta äventyrare. Dessa särskilt utformade sektioner är en hyllning till barnens nyfikenhet och upptäckarlust, där de kan utforska i en miljö som är både säker och spännande för små barn.

I dessa zoner hålls medvetet ett lugnare tempo för att ge barnen en känsla av trygghet medan de plaskar och leker i vårt äventyrsbad. Vattenrutschbanorna här är konstruerade för att vara milda och mjuka, så att även de minsta kan njuta av känslan av en rutschbana utan några bekymmer.

Lekområdena på Tosselilla äventyrsbad är utrustade med interaktiva vattenfunktioner, sprutande vatten och andra attraktioner som uppmuntrar till kreativt lek. Det är i dessa områden på Tosselilla där barnens skratt hörs som mest, där de lär sig uppskatta vattenlekens glädje och där föräldrar kan känna sig trygga med att deras små är i goda händer. Med allt detta och mer, blir Tosselilla ett favoritstopp för flera familjer som söker kvalitetstid tillsammans.

Äventyrsbad med adrenalinkickar för de äventyrslystna

För äventyrslystna besökare är Tosselilla den perfekta destinationen för dig som vill till ett äventyrsbad. Här finns allt från höga rutschkanor till höga vatten attraktioner, allt designat för att ge en känsla av spänning i en trygg miljö. Varje attraktion erbjuder en unik upplevelse, oavsett om du söker en adrenalinkick eller bara vill ha roligt. Med säkerhet som en central prioritet, kan alla gäster känna sig trygga medan de njuter av parkens många erbjudanden. Besök Tosselilla äventyrsbad och upplev ett minne utöver det vanliga!

Ett av de bästa äventyrsbad i Sverige

Tosselilla är inte bara ett äventyrsbad, det är ett av Sveriges största äventyrsbad med Skånes största vattenpark! Med sina imponerande attraktioner, erbjuder det en upplevelse som få andra platser i Sverige kan jämföra sig med. Bland annat kan du njuta av vilda vattenrutschbanor, barnvänliga lekplatser och mycket mer.

Attraktioner på Tosselillas äventyrsbad

På Tosselilla Äventyrsbad finner du en mängd hisnande vattenattraktioner och vattenrutschbanor för stora som små. Det är det perfekta resmålet i Skåne för alla vattenälskare! Kom till vårt äventyrsbad och hitta din favorit attraktion att plaska i.

Spektakulära Hyper vattenrutschkana

Spektakulära Hyper – Europas snabbaste

Hyper, känd som Europas snabbaste ProRacer, ger besökarna en chans att känna vinden i håret och tävla mot tre andra med en hastighet på hela 50 km/h. Med en längd på 115 meter och en fallhöjd på 18 meter, är det inte bara en vattenrutschkana, det är en upplevelse. Vem kommer snabbast i mål? Låt tävlingen börja!

Barn på väg ner i full fart på en av Tosselillas vattenrutschkanor

Junior- och Elefantrutschbanorna – för de yngsta äventyrarna

Junior- och Elefantrutschbanorna erbjuder våra allra minsta gäster en säker och rolig glidtur. Dessa är designade speciellt för barn, vilket garanterar timmar av skratt och nöje.

Tjej åker rutschkana på Tosselilla äventyrsbad

170 m Vattenrutschbana – ett fartfyllt äventyr

Denna långa, som är en av Sveriges längsta, rutschbana bjuder på hastighet och spänning. Ett måste för de som söker en snabb och vindlande ritt. För de yngre besökarna finns anpassade vattenrutschbanor där de kan njuta av fartglädjen.

Överblicksbild över Tosselillas vattenland

Succéen Tosseplasket – utforska vattenäventyret

Denna gigantiska vattenattraktion har snabbt blivit en favorit bland besökarna. Med flera vattenrutschbanor att åka, gångar och dolda hörn, är det ett paradis för alla vattenentusiaster.

Två barn i badring på väg ner för en vattenrutschkana

Vilda Forsen – en svindlande rutt

Denna unika attraktion bjuder på en adrenalinfylld åktur på stora bildäck. Förbered dig på att bli blöt och skratta högt när du tar dig nedför denna snirkliga fors.

Flicka leker i vattenlandet på Tosselilla tillsammans med sin mamma

9 tempererade Pooler – lugn och avkoppling

Vattenlandet har något för alla. Med 9 tempererade pooler kan du välja mellan aktivt plaskande eller lugn avkoppling. De mindre barnen kan njuta av deras speciellt anpassade barnpooler.

En liten grabb störtar ner för en vattenrutschkana

Surfing Hill – surfning för de minsta

Ett roligt alternativ för barnen att känna på surfingens glädje. Här kan de surfa ner i en lugnare takt, och till och med tävla med vänner om vem som kommer ner snabbast.

 

Mer än bara ett äventyrsbad

Tosselilla, beläget i mitten av Skåne, erbjuder en rik palett av aktiviteter bortom det berömda äventyrsbadet. Förutom plaskande och skratt i vårt upplevelsebad, finns också andra aktiviteter som lovar lika mycket roligt och passar stora som små. Hos oss finns det en massa kul för alla åldrar.

Barn i en kurva på en vattenrutschkana

Hos oss får du alltid

  • Åka så mycket du vill
  • Garanterat kul
  • Fartfyllda upplevelser

Se Biljetter & priser

Tivolilandet

Känn barnslig glädje och spänning i Tivolilandet. Ljudet av skratt, den pirrande känslan i magen från snurrande karuseller, och den ultimata tivoliatmosfären. Här kan både unga och gamla återuppleva barndomens oskyldiga nöjen, prova på radiobilar och kanske vinna ett pris eller två.

Tarzanskogen

För de äventyrslystna är Tarzanskogen den perfekta platsen att besöka. Det är en djungel utmaning mitt i Skåne! Detta är en zon där ditt äventyrsmod sätts på prov och där varje steg kan leda till nya upptäckter.

Tossearken

Besök allt från getter, kor, highland cattle, får, och Linderödssvin i Tossearken. Här får barnen uppleva djuren på nära håll och njuta med hela familjen.

En paus från vattenrutschkanor med mat och fika

Efter all spänning och aktivitet är det dags att fylla på energidepåerna lite. Och vad vore ett besök till Skåne utan en traditionell fika? På Tosselilla finns även ett brett utbud av matställen, från snabbmat till traditionella svenska bakverk och kaffe. Ta en paus, sätt dig ner och njut av det bästa av svenska smaker medan du planerar ditt nästa äventyr för en bra dag på Tosselilla.

Kom och upplev Tosselilla äventyrsbad

För alla äventyrsälskare, oavsett ålder, erbjuder Tosselilla äventyrsbad en unik kombination av spänning, skratt och oförglömliga minnen. Vi utlovar ett vattenäventyr ute i sommarvärmen som inget äventyrsland inomhus kan mäta sig med. Ett besök här är inte bara en aktivitet, det är en minnesvärd upplevelse som passar för hela familjen. Här kan du och dina nära uppleva gemensamma roliga äventyr, oavsett om det handlar om att ta sig ner för de brantaste vattenrutschkanorna på vårt äventyrsbad tillsammans eller ta sig ett bad i de mjukare, mer avslappnade delarna av parken.

Boka ditt nästa besök på vårt äventyrsbad

Redo för en oförglömlig dag? Se när vi har öppet och boka dina biljetter nu och dyk in i en värld av vattenmagi på Tosselilla, ett av de största äventyrsbad i Sverige! Vi garanterar er ett sommarland som kommer skapa värdefulla minnen för båda vuxna och barn med våra många attraktioner. Här kan du ta del av mer information inför besöket.

sv_SESvenska