Tivoli

Tivoli med magkittlande åkupplevelser

Ett besök på Tosselilla är inte komplett utan att prova på några av de många karuseller och åkattraktioner som vårt nöjesfält erbjuder. Här finns något för alla åldrar och ger hela familjen en dag av glädje. Upptäck allt från klassiska karuseller som Tekoppen, till mer fartfyllda upplevelser som berg- och dalbanan Forza.

För de yngsta barnen erbjuder Tosselilla en rad små åkattraktioner som är anpassade för deras ålder och storlek. Barnen kan bland annat njuta av en rolig ballongfärd, prova på att köra radiobilar, eller låta det kittla i magen med den lilla berg- och dalbanan Kålmasken.

Hos oss är vi säkra på att ni får en fartfylld dag där stor som liten kommer ha roligt tillsammans!

Se biljetter & priser


Karusell på Tosselilla Tivoli

Ett Tivoli för hela familjen

Tosselilla är designat för att vara ett nöjesfält som passar för hela familjen, oavsett ålder. Här kan både små och stora barn hitta åkattraktioner och aktiviteter som passar deras intressen och mod. Vårt nöjesfält är också välutrustad med faciliteter som gör det enkelt för föräldrar att ta hand om sina barn, såsom barnvagnsparkering, skötbord och vänliga personal.

På Tosselilla är säkerhet en av högsta prioritet. Alla åkattraktioner och aktiviteter övervakas noggrant av erfaren och välutbildad personal, och regelbundna säkerhetskontroller genomförs för att säkerställa att alla besökare kan njuta av parken utan bekymmer. Parken erbjuder också bekväma faciliteter som parkering, toaletter och sittplatser, för att göra ditt besök så behagligt som möjligt.

Efter en dag på Tosselilla vill vi att hela familjen ska känna att ni har haft en glädjefylld dag. Om det så är barnen som har åkt alla våra olika attraktioner eller föräldrarna som har sett glädjen i sina barns ögon. Vi är en familjepark som värnar om att alla åldrar ska få en fantastisk dag i vår nöjespark.

Bergodalbana på Tosselilla Tivoli

Vilda musen

Vilda Musen är en 15 meter hög berg- och dalbana som är utformad för att vara rolig och spännande för hela familjen men främst för de allra minsta. Vilda musen är en åkattraktion som erbjuder en perfekt kombination av hastighet och spänning, utan att vara alltför skrämmande för de yngre barn. Detta gör Vilda Musen till en utmärkt attraktion för alla åldrar, och en solklar favorit bland besökare på Tosselilla. Se till att lägga Vilda Musen på din “måste-prova” lista när du besöker Tosselilla.

Karusell tekoppen på Tosselilla Sommarlands Tivoli

Tekoppen

Tekoppen är en av de mest älskade och klassiska karusellerna på Tosselilla, och har varit en favorit bland besökare i alla åldrar i många år. Med sina färgglada och roterande tekoppar är denna karusell både charmig och rolig, och erbjuder en perfekt upplevelse för hela familjen att njuta av tillsammans. Den långsammare hastigheten och mjuka rörelserna gör att även de yngsta besökarna kan njuta av åkturen utan att känna sig rädda. För de lite äldre och mer äventyrliga kan hastigheten och rörelserna justeras för att skapa en mer spännande upplevelse.

Karusell Kålmasken på Tosselilla Sommarlands Tivoli

Kålmasken

Familjefavoriten Kålmasken är en mini berg- och dalbana som är skräddarsydd för små barn, med ett långsamt tempo som passar perfekt för deras ålder och storlek. Tåget är formad som en söt och färgglad kålmask, och tar barnen på en rolig resa genom en vacker och fantasifull miljö.

Karusell Ballongen på Tosselilla Sommarlands Tivoli

Ballongen

Ballongen är en härlig och färgsprakande attraktion på Tosselilla som tar besökare på en magisk resa upp i luften. Här flyger du med i en snurrande luftballong som snurrar runt och runt och runt. En rolig barnkarusell där du garanterat blir snurrig och får möjlighet till en fantastisk utsikt över parken och omgivningarna.

Vrålåket Extreme Fly på Tosselilla Sommarlands Tivoli

Extreme Fly

Extreme Fly är en av de mest spännande och adrenalinfyllda attraktionerna på Tosselilla, och är en favorit bland besökare som söker en verkligt utmanande och hjärtklappande upplevelse. Med sina snabba svängar, höga höjder och kraftiga accelerationer, är Extreme Fly en åktur som verkligen testar gränserna för mod och spänning. Här snurras du runt högt upp i luften samtidigt som du roterar med fötterna upp och huvudet ner.

Karusell Hoppetossan på Tosselilla Sommarlands Tivoli

Hoppetossan

Ta en tur i Hoppetossan, ett mini frittfall, som först går långsamt upp så att du hinner njuta av utsikten innan det i nästa stund blir full fart ner med en kittlande känsla i magen. Hoppetossan är en av våra åkattraktioner som är anpassad för de små barnen som vill uppleva spänning och ett garanterat leende på läpparna efteråt. Förhoppningsvis en av de karuseller som de små vill åka om och om igen.

Välkomna till Tosselillas Tivoli Skåne

Tosselilla är en fantastisk destination för hela familjen som ger dig och din familj en komplett upplevelse av attraktioner, mat, dryck och gemenskap.

Förutom vårt Tivoliland erbjuder Tosselilla bland annat en mängd andra aktiviteter så som ett av de största vattenland som finns i Sverige med flera fartfyllda attraktioner. Tarzanskogen med spännande stigar och guldvaskning eller Tossearken där ni får möjlighet att träffa flera olika djur.

För att hålla energin uppe under ert besök på Tosselillas Tivoli, erbjuder vi ett stort utbud av mat och dryck för hela familjen. Här kan ni njuta av läckra snabbmatsalternativ som hamburgare och pizza. Efter maten, eller om du bara blir sugen på något sött, finns allt från churros, slush och glass. Oavsett vad ni är sugna på, kommer ni inte att gå hungriga här.

Vill ni ta med er egna mat så finns det grillplatser med grillkol och tändvätska att ta del av.

Planera ditt besök till Tosselilla idag

Planera ditt besök till Tosselilla idag och upplev allt som vårt fantastiska tivoli i Skåne har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig och din familj till en magisk dag fylld med skratt, spänning och underbara minnen att njuta av!

Ta del av våra öppettider, biljetter & priser och övrig information som kan vara viktiga inför besöket på vårt nöjesfält. Vi rekommenderar alltid att förboka biljetter både för att slippa den administrativa kostnaden samt för att säkerställa att det finns plats i parken den dagen som ni vill besöka oss.

Välkommen till Tosselilla – Sveriges nöjesfält för stora och små!

Se Biljetter & priser


Karta över Tosselilla Sommarland

Hos oss får du alltid

  • Åka så mycket du vill
  • Magkittlande upplevelser
  • Garanterat kul

sv_SESvenska