Tivoli

Tivoli med magkittlande åkupplevelser

Tivolit på Tosselillas Sommarland erbjuder ett spänningsfyllt familjeäventyr med fartfyllda  åkattraktioner som Extreme Fly och Hoppetossan. Här finns även karuseller för de mindre barnen som berg- och dalbanan Kålmasken och snurriga Ballongen. Ta en paus på något av våra trevliga matställen och fortsätt sedan vidare på fler skojiga äventyr i Skånes största Nöjespark.

Se biljetter & priser


tivoliland

Tivoli med karuseller för hela familjen
Tivoli med svindlande attraktioner för den som vågar och lagom läskiga karuseller för de små. Här finns något för alla!

 

Vilda musen

Vilda Musen är en 15 meter hög Berg- och dalbana som du bara inte får missa. Den en av Tosselillas mest populära attraktioner.

Tekoppen

En snurrig tur i stora tekoppar som samtidigt snurrar runt sin egen axel. En skojig snurrlek för de små som kan åkas om och om igen.

Kålmasken

Familjefavoriten Kålmasken är en mini berg-och dalbana utformad som en lycklig kålmask som går runt i barnvänligt tempo.

Ballongen

Här flyger du med i en snurrande luftballong som snurrar runt och runt och runt. En rolig barnkarusell där du garanterat blir snurrig.

Extreme Fly

Extreme Fly är en häftig åkupplevelse, en värstingkarusell för våghalsiga besökare. Här snurras du runt högt upp i luften samtidigt som du roterar med fötterna upp och huvudet ner.

Hoppetossan

Ta en tur i Hoppetossan som först går långsamt upp och du hinner njuta av utsikten innan det i nästa stund blir full fart ner med mycket pirr i magen.

Välkomna till Tosselillas Tivoli
Upptäck alla skojiga åkattraktioner för stora och små. Vi har öppet alla dagar hela sommaren!
Se Biljetter & priserHos oss får du alltid

  • Åka så mycket du vill
  • Magkittlande upplevelser
  • Garanterat kul

sv_SESvenska