Att göra i Skåne

Saker att göra på Tosselilla Sommarland

Söker du saker att göra med hela familjen i Skåne? Då är Tosselilla Sommarland det självklara valet för roliga aktiviteter för barn i Skåne. På Tosselilla i Skåne finns det mer än bara roliga åkturer i alla attraktioner. Parken erbjuder bland annat minigolf, vattenpark, djurpark och mycket mer – perfekt för barn i Skåne som vill ha en oförglömlig dag full av äventyr.

Se biljetter


Att åka vattenrutschkana är en av många saker att göra i Skåne på Tosselilla Sommarland

Tosselilla – mer än bara en nöjespark

Tosselilla är mer än bara en nöjespark – det är en plats där äventyr väntar. Så, om du letar efter tips på saker att göra i Skåne, kom till Tosselilla. Oavsett om du är en äventyrsjägare, naturälskare, eller bara letar efter en rolig dag med familjen, har Tosselilla något för alla. Se alla våra roliga aktiviteter som finns att göra i Skåne. Vi har öppet hela sommaren.

En tjej åker vattenrutschkana på Tosselilla i Skåne

Roligt att göra i Vattenlandet

I Vattenlandet finns det massor av fartfyllda vattenaktiviteter som roar stora som små. Välj Spektakulära Hyper om du är kaxig eller den lagom läskiga Surfing Hill för lite yngre barn. Ett uppskattat besök med mycket att göra för hela familjen.

Fritt fall för barn på Tosselilla i Skåne

Skojigt att göra i Tivolilandet

I Tivolilandet finns mycket magkittlande och fartfyllt att göra för barn och vuxna. Ett häftigt familjeäventyr med åkattraktioner som värstingen Extreme Fly, svindlande Hoppetossan, populära Vilda musen och snurriga Tekoppen.

En hamburgare på Hamburgerian på Tosselilla

Äta och dricka

Såklart finns det matställen med gott att äta och dricka. Slå er ner och ät en mumsig hamburgare på Tivoligrillen, nybakad pizza på Pizzastugan, svalka er med en läskande Slush, fyll på med energi i Churrosboden eller välj att koppla av med gofika.

När du letar efter saker att göra med barn i Skåne så prova Tarzanstigen i Tarzanskogen på Tosselilla

Att göra i Tarzanskogen

I Tarzanskogen svingar du dig fram i lianer och balanserar på stockar. Välj att utmana dig själv på Tarzanstigen och svinga dig sedan vidare in i Dinosaurieparken där du förflyttas 65 miljoner år tillbaka i tiden. Den som vill kan även vaska guld och spela minigolf.

Passa på att hälsa på vår Highland Cattle i Tossearken på Tosselilla

Att göra i Tossearken

Vad vore ett utflyktsmål för barn utan en djurpark? I Tossearken finns stora och små fyrbenta djur. Hälsa på hos våra tama getter eller kolla in högresta Highland Cattle med stora horn och lång päls. Här finns även grymtande Linderödssvin, råmande kor och ulliga får.

Folk klättrar på en klättervägg på Tosselilla

Sommarlek med mycket att göra

Sommarlek är proppad med aktiviteter. Här hoppar, klättrar, leker och busar barnen med varandra på Jättehoppkuddar, Trampolinen, Tosseklippan, Klätterborg, Linbana, Kanoter & båtar och mycket annat kul.

Familjer avnjuter Tosselillas tempererade pooler

9 tempererade pooler

Sommarlek är proppad med aktiviteter. Här hoppar, klättrar, leker och busar barnen med varandra på Jättehoppkuddar, Trampolinen, Tosseklippan, Klätterborg, Linbana, Kanoter & båtar och mycket annat kul.

Barn åker Go-Cart på Tosselillas Go-cartbana

Kul på hjul

På Go-cart-banan går det undan. Utmana dina vänner i ett fartfyllt åk. Här finns även Rookie Go-cart för de lite mindre barnen som kan styra, bromsa och gasa själv och på Tosses Trafikskola kör de ännu mindre barnen 4-8 år själva i minibilar på bana.

Ett äventyr i Skåne för hela familjen

Tosselilla är ett äventyr för hela familjen. Från de adrenalinfyllda åkturerna till de lugnande gröna områdena, finns det alltid något att göra på Skånes största nöjespark – Tosselilla. Oavsett ålder, kan hela familjen njuta av roliga aktiviteter och underhållning i en trygg och vänlig miljö i vackra sydöstra Skåne.

En plats i Skåne län för lärande och upptäckt

Tosselilla är inte bara en plats för skratt och lek. Det finns också en plats för lärande och upptäckt. Barn i Skåne kan utforska djurparken och få en förståelse för naturen på ett pedagogiskt med roligt sätt.

Ett äventyr väntar nära dig

Om du så bor i Ängelholm, Helsingborg, Lund, Malmö, Åhus, Hässleholm, Ystad, Österlen eller Kristianstad är det inte svårt att hitta till Tosselilla. Om ni funderar på att besöka oss hittar ni enkelt hit.

Kom till Tosselilla om du letar efter saker att göra i Skåne

Det är dags att ge dig ut på ett äventyr som du aldrig kommer att glömma. Välkommen till Tosselilla, en unik upplevelse fylld med spänning, lärande, och många oförglömliga minnen. Med något för alla att njuta av, är Tosselilla det bästa stället för barn i Skåne som letar efter saker att göra med hela familjen, oavsett om du är en lokal invånare eller en nyfiken turist.Hos oss får du alltid

  • Åka så mycket du vill
  • Garanterat kul
  • Fartfyllda upplevelser

sv_SESvenska