Att göra i Skåne

Saker att göra på Tosselilla Sommarland

Söker du saker att göra med hela familjen i Skåne? Då är Tosselilla Sommarland det självklara valet för roliga aktiviteter för barn i Skåne. På Tosselilla i Skåne finns det mer än bara roliga åkturer i alla attraktioner. Parken erbjuder bland annat minigolf, vattenpark, djurpark och mycket mer – perfekt för barn i Skåne som vill ha en oförglömlig dag full av äventyr.

Se biljetter


Att åka vattenrutschkana är en av många saker att göra i Skåne på Tosselilla Sommarland

Tosselilla – mer än bara en nöjespark

Tosselilla är mer än bara en nöjespark – det är en plats där äventyr väntar. Så, om du letar efter tips på saker att göra i Skåne, kom till Tosselilla. Oavsett om du är en äventyrsjägare, naturälskare, eller bara letar efter en rolig dag med familjen, har Tosselilla något för alla. Se alla våra roliga aktiviteter som finns att göra i Skåne.

Skånes största sommarland

Tosselilla är Skånes största sommarland och bjuder på allt från fartfyllda karuseller till lugna naturupplevelser. Bland de många attraktionerna finns vattenland, tivoli och go-kart, vilket gör Tosselilla till den ultimata tillflyktsorten för barnfamiljer under sommaren. Inte nog med det, Tosselilla ligger i hjärtat av Österlen, i en av Skånes vackraste och naturskönaste regioner. Oavsett om du är ute efter spänning eller avkoppling, hittar du det på Tosselilla.

En tjej åker vattenrutschkana på Tosselilla i Skåne

Roligt att göra i Vattenlandet

I Vattenlandet finns det massor av fartfyllda vattenaktiviteter som roar stora som små. Välj spektakulära Hyper om du är kaxig eller den lagom läskiga Surfing Hill för lite yngre barn. Ett uppskattat besök med mycket att göra för hela familjen.

Fritt fall för barn på Tosselilla i Skåne

Skojigt att göra i Tivolilandet

I Tivolilandet finns mycket magkittlande och fartfyllt att göra för barn och vuxna. Ett häftigt familjeäventyr med åkattraktioner som värstingen Extreme Fly, svindlande Hoppetossan, populära Vilda musen och snurriga Tekoppen.

En hamburgare på Hamburgerian på Tosselilla

Äta och dricka

Såklart finns det matställen med gott att äta och dricka. Slå er ner och ät en mumsig hamburgare på Tivoligrillen, en nybakad pizza på Pizzastugan, svalka er med en läskande Slush, fyll på med energi i Churrosboden eller välj att koppla av med gofika i Kaffestugan.

När du letar efter saker att göra med barn i Skåne så prova Tarzanstigen i Tarzanskogen på Tosselilla

Att göra i Tarzanskogen

I Tarzanskogen svingar du dig fram i lianer och balanserar på stockar. Välj att utmana dig själv på Tarzanstigen och svinga dig sedan vidare in i Dinosaurieparken där du förflyttas 65 miljoner år tillbaka i tiden. Den som vill kan även vaska guld och spela minigolf.

Passa på att hälsa på vår Highland Cattle i Tossearken på Tosselilla

Att göra i Tossearken

Vad vore ett utflyktsmål för barn utan en djurpark? I Tossearken finns stora och små fyrbenta djur. Hälsa på hos våra tama getter eller kolla in högresta Highland Cattle med stora horn och lång päls. Här finns även grymtande Linderödssvin, råmande kor och ulliga får.

Folk klättrar på en klättervägg på Tosselilla

Sommarlek med mycket att göra

Sommarlek är proppad med aktiviteter. Här hoppar, klättrar, leker och busar barnen med varandra på Jättehoppkuddar, Trampolinen, Tosseklippan, Klätterborg, Linbana, Kanoter & båtar och mycket annat kul.

Familjer avnjuter Tosselillas tempererade pooler

9 tempererade pooler

Vårt vattenland har 9 tempererade pooler för bad och annat kul. Vill du ta det lite lugnare? Koppla av en stund i solstolen eller på gräsmattan innan det är dags för nya aktiviteter. För de allra minsta finns det särskilt anpassade barnpooler där de kan plaska och leka i en trygg miljö.

Barn åker Go-Cart på Tosselillas Go-cartbana

Kul på hjul

Go-kart-banan går det undan. Utmana dina vänner i ett fartfyllt åk. Här finns även Rookie Go-cart för de lite mindre barnen som kan styra, bromsa och gasa själv och på Tosses Trafikskola kör de ännu mindre barnen 4-8 år själva i minibilar på bana.

Ett äventyr i Skåne för hela familjen

Tosselilla är ett äventyr för hela familjen. Från de adrenalinfyllda åkturerna till de lugnande gröna områdena, finns det alltid något att göra på Skånes största nöjespark – Tosselilla. På Tosselilla finns också något för alla åldrar. Oavsett ålder, kan hela familjen njuta av roliga aktiviteter och underhållning i en trygg och vänlig miljö i vackra sydöstra Skåne. Små barn kan njuta av de lugnare attraktionerna och lekplatserna, medan de äldre barnen och vuxna kan prova de mer våghalsiga åkturerna. Bland de mest populära attraktionerna finns berg- och dalbanan och det stora vattenlandet med sina spännande rutschkanor.

En plats i Skåne län för lärande och upptäckt

Tosselilla är inte bara en plats för skratt och lek. Det finns också en plats för lärande och upptäckt. Barn i Skåne kan utforska djurparken och få en förståelse för naturen på ett pedagogiskt med roligt sätt.

Ett äventyr väntar nära dig

Tosselilla är lätt att nå från hela Skåne, inklusive Malmö och andra stora städer. Bilresan till sommarlandet är en del av upplevelsen, där du passerar genom den skånska landsbygden. Glöm inte att boka dina biljetter i förväg för att säkerställa din plats och förbereda dig för en dag full av glädje och äventyr. Om du så bor i Ängelholm, Helsingborg, Lund, Malmö, Åhus, Hässleholm, Ystad, Österlen eller Kristianstad är det inte svårt att hitta till Tosselilla. Om ni funderar på att besöka oss hittar ni enkelt hit.

Kom till Tosselilla om du letar efter saker att göra i Skåne

Det är dags att ge dig ut på ett äventyr som du aldrig kommer att glömma. Välkommen till Tosselilla, en unik upplevelse fylld med spänning, lärande, och många oförglömliga minnen. Med något för alla att njuta av, är Tosselilla det bästa stället för barn i Skåne som letar efter saker att göra med hela familjen, oavsett om du är en lokal invånare eller en nyfiken turist.Hos oss får du alltid

  • Åka så mycket du vill
  • Garanterat kul
  • Fartfyllda upplevelser

Vanliga frågor och svar

Vad kan man göra med barn i Skåne 2024?

Skåne är en fantastisk plats för barnfamiljer med många olika aktiviteter att erbjuda. Ett besök på Tosselilla Sommarland är ett utmärkt val för en dag full av äventyr och skratt. Här finns ett brett utbud av attraktioner som passar barn i alla åldrar, från spännande vattenrutschkanor till lugnare lekplatser och djurparker.

Vad finns det att göra i Österlen under sommaren?

Tosselilla som är beläget på Österlen, är känt för sina natursköna vyer och charmiga byar och det finns flera platser som är värda ett besök. Kivik, känt för sina äppelträdgårdar och årliga äppelmarknad, är ett perfekt stopp för att njuta av lokalt producerad cider. Simrishamn, en av Österlens mest pittoreska kuststäder, erbjuder en härlig atmosfär med sina färgglada hus och mysiga kaféer.

sv_SESvenska