Att göra i Skåne

Att göra i Skåne på Tosselilla Sommarland

Söker du något att göra i Skåne? Då är Tosselilla Sommarland det självklara valet för kul aktiviteter med barn i Skåne. Här finns ett jättestort Vattenland, spännande tivoli och kul på hjul för att nämna några attraktioner. 

Se biljetter


hyper bild

Kul att göra i Skåne på Tosselilla

Ett paradis när du letar efter skoj att göra i Skåne med barn. Tosselilla Sommarland är Skånes största nöjespark. Här finns skojiga aktiviteter för både stora och små barn.

Roligt att göra i Vattenlandet

I Vattenlandet finns det massor av fartfyllda vattenaktiviteter som roar stora som små. Välj Spektakulära Hyper om du är kaxig eller den lagom läskiga Surfing Hill för lite yngre barn. Ett uppskattat besök med mycket att göra för hela familjen.

Skojigt att göra i Tivolilandet

I Tivolilandet finns mycket magkittlande och fartfyllt att göra för barn och vuxna. Ett häftigt familjeäventyr med åkattraktioner som värstingen Extreme Fly, svindlande Hoppetossan, populära Vilda musen och snurriga Tekoppen.

Äta och dricka

Såklart finns det matställen med gott att äta och dricka. Slå er ner och ät en mumsig hamburgare på Tivoligrillen, nybakad pizza på Pizzastugan, svalka er med en läskande Slush, fyll på med energi i Churrosboden eller välj att koppla av med gofika.

Att göra i Tarzanskogen

I Tarzanskogen svingar du dig fram i lianer och balanserar på stockar. Välj att utmana dig själv på Tarzanstigen och svinga dig sedan vidare in i Dinosaurieparken där du förflyttas 65 miljoner år tillbaka i tiden. Den som vill kan även vaska guld och spela minigolf.

Att göra i Tossearken

Vad vore ett utflyktsmål för barn utan en djurpark? I Tossearken finns stora och små fyrbenta djur. Hälsa på hos våra tama getter eller kolla in högresta Highland Cattle med stora horn och lång päls. Här finns även grymtande Linderödssvin, råmande kor och ulliga får.

Sommarlek med mycket att göra

Sommarlek är proppad med aktiviteter. Här hoppar, klättrar, leker och busar barnen med varandra på Jättehoppkuddar, Trampolinen, Tosseklippan, Klätterborg, Linbana, Kanoter & båtar och mycket annat kul.

9 tempererade pooler

Sommarlek är proppad med aktiviteter. Här hoppar, klättrar, leker och busar barnen med varandra på Jättehoppkuddar, Trampolinen, Tosseklippan, Klätterborg, Linbana, Kanoter & båtar och mycket annat kul.

Kul på hjul

På Go-cart-banan går det undan. Utmana dina vänner i ett fartfyllt åk. Här finns även Rookie Go-cart för de lite mindre barnen som kan styra, bromsa och gasa själv och på Tosses Trafikskola kör de ännu mindre barnen 4-8 år själva i minibilar på bana.

 

 

Översikt över allt som finns att göra

Upptäck allt som finns att göra i Skånes största nöjespark. Tosselilla Sommarland är öppet alla dagar i veckan hela sommaren. Välkomna hit!Hos oss får du alltid

  • Åka så mycket du vill
  • Garanterat kul
  • Fartfyllda upplevelser

sv_SESvenska