Ingen öppning för Tosselilla Sommarland i år

Den här tiden på året är det vanligtvis full verksamhet på Tosselilla med mängder av dagliga, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Dag efter dag bjuds det på skratt, bus och lek genom alla våra aktiviteter. I år är det minst sagt en annorlunda sommar — en sommar som på grund av covid-19 slår hårt mot vår fina park.

Vi får dessvärre inte tillstånd att öppna den här sommaren, då vi omfattas av förbudet mot allmänna tillställningar med fler än 50 personer. Detta trots att vi har en park på över 500 000 kvm, där alla aktiviteter sker utomhus och där vi kunnat påvisa att vi har möjlighet att följa de restriktioner som gäller genom förberedande anpassningar.

Vi beklagar att vi inte kan erbjuda er gäster bus och lek på Tosselilla i år. Men ni är varmt välkomna att besöka oss nästa sommar, 2021, och hjälpa oss att inviga våra nyheter i parken då istället.

Till alla er som förköpt biljetter: behåll dessa — giltighetstiden förlängs till nästa sommar. Ni är våra trognaste gäster som vi värnar om. Tosselilla har därför ett alldeles unikt erbjudande till er: ni kommer få lika många biljetter gratis som ni betalat för. Dessa får ni på plats i parken vid ert besök och de kommer vara giltiga valfri dag efter ert första besök under sommaren 2021.

Vi önskar er alla en härlig sommar, och ser fram emot att få välkomna er när vi ses sommaren 2021!

Hitta till Tosselilla

Besök oss på sociala medier

International